Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Милованова щодо того, що робити з ФОПами. Про це він розповів в інтерв’ю РБК-Україна.

За словами Гончарука ситуація навколо Фопів набула дуже сильного політичного забарвлення і сильно гіперболізована. В держави зараз немає планів контролювати кожного підприємця, а якби й були — це було б фізично неможливо.

“Для нас кожен підприємець — це велика цінність”, - сказав Гончарук.

Олексій Гончарук, УП
Олексій Гончарук, УП

Гончарук пояснив, що зараз для уряду головне забезпечити, щоб за правилами грали великі компанії, контролювати ними сплату податків та подолати практику офшорів, а не ФОПи. Але також прем’єр зазначив, що великі компанії люблять прикриватись ФОПами і саме з цим явищем уряд має намір боротись.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадуємо, що днями під стінами Верховної Ради відбулась акція протесту проти нововведень, які збираються запровадили для підприємців.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові борці за "традиційні цінності" закидали яйцями марш проти насильства над жінками.

Також Знай. ua писав, що активісти провели два мітинги проти призначення "наглядача" Кучера на посаду президента "Укрбуду".