Нещодавно сайт президента України Володимира Зеленського та кілька українських банків атакували хакери. Про таке заявив Секретар РНБО Олексій Данилов.

За його словами, українці не замітили збою в роботі сайтів, адже атаку вдалося швидко локалізувати.

"Постійно атакується банківська наша система, атакують певні ресурси, які є в офісі президента, недавно був атакований безпосередньо сайт президента. Це було два тижні тому. Короткий проміжок часу - за рахунок того, що дуже швидко вдалося зробити локалізацію, то ніхто майже не помітив, що був такий збій ", - розповів Данилов.

Окрім цього, він додав, що Україна зазнала 11 хакерських атак тільки протягом цього місяця. Тому, як підкреслює Данилов, тема кібербезпеки стала одним із трьох найголовніших питань, які обговорювали на закритому засіданні РНБО.

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.