Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що хотів би під час особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним побачити готовність припинити війну на Донбасі. Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Володимир Зеленський

"Найголовніше, мені дуже важливо… Я така людина, дуже sensitive. Ми говорили з президентом Російської Федерації, коли повернули моряків, говорили з ним по телефону, але це телефонна розмова. Я хочу побачити людину, і я хочу привезти з "нормандії" розуміння і відчуття, що дійсно всі хочуть поступово закінчити цю трагічну війну", - сказав український лідер.

Також Зеленський зазначив, що він "це точно зможе зрозуміти за столом".

До того ж, український лідер сказав, що в Парижі планується двостороння зустріч з Путіним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Так. Всі двосторонні зустрічі будуть у всіх лідерів", - уточнив він.

Володимир Зеленський

Зеленський зазначив, що не боїться цієї зустрічі, і він такий чоловік, який хоче результату.

"Єдине, чого я можу нервувати, що просто зустрілися, побачилися і сказали, що так, ми плануємо… Я дуже не люблю нерезультативність в будь-яких переговорах - це правда. Тому це єдине, чого я боюся", - підкреслив президент.

Більш того, за його словами, йому нічого боятися, тому що він "президент вільної країни, нормальна порядна людина".

"Я не продаю нашу країну, ніколи, нікому, ні за що. Правда на нашій стороні, а коли за твоєю спиною правда, народ України і дійсно бажання припинити війну, ти крепчаешь з кожним днем", - заявив президент України.

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський став гостем політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" прямо перед зустріччю "Нормандської четвірки".

Як повідомляв портал Знай.ua, відразу два проекти творчої студії "Квартал 95" потрапили в престижний рейтинг YouTube Rewind 2019.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленськи відповів на важливий для українців питання - буде амністія бойовиків, які воюють проти ЗСУ на Донбасі і візьмуть участь у політичному житті країни.