Голова Спеціальної адміністративної прокуратури Назар Холодницький повідомив про те, що йому писав пранкер “Джокер”, інформують “Факти ICTV”.

За словами Холодницького, пранкер писав з профіля з фотографією Генерального прокурора Руслана Рябошапки та повідомив, що має чимало важливої інформації.

Джокер
Джокер

“Він назвався “Джокером” та написав з фотографії генпрокурора. Сказав, що в нього є багато інформації. На прохання надати її в офіційному порядку він сказав, що зараз не час, але він обов’язково це зробить”, - повідомив Холодницький.

Однак голова САП пояснив, що ця інформація не може бути використана слідством без спеціальної перевірки пристроїв, з яких велось листування.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно пранкер “Лексус” подзвонив Президенту Зеленському з російського номера ніби-то з Кремля.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно призначений губернатор Харківської області Олексій Кучер запідозрив пранкера Джокера в спробі його розіграти.

Також портал Знай.uа писав, хто ховається за маскою "Джокера", "Темного лицаря" і інших анонімних Telegram-каналів.