Як відомо, сьогодні, 9 листопада, в Парижі проходить саміт, в нормандському форматі" за участю лідерів чотирьох країн: Еммануеля Макрона, Ангели Меркель, Володимира Зеленського, Володимира Путіна. Ця зустріч повинна сприяти досягненню суттєвого прогресу у виконанні Мінських домовленостей.

Так, в мережі з'явилося відео, на якому президент України Володимир Зеленський прибув на саміт. Його зустрічав президент Франції Еммануель Макрон. У цей час російські ЗМІ влаштували провокацію українському лідеру.

"Що ви вважаєте успіхом, пане Зеленський? Пане Зеленський, що для вас буде успіхом?", - вигукували вони.

Глава української держави не звертав уваги на кремлівських пропагандистів і рухався по сходах з французьким колегою до палацу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також на сторінці у соціальній мережі Twitter користувач розмістив відео прибуття на зустріч в "нормандському форматі" президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Нагадаємо, що зустрічі Зеленського і Путіна завадили голі Femen, які прорвалися через поліцію в Парижі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський висловив своє припущення щодо того, що буде відбуватися на зустрічі нормандської четвірки в Парижі.

Також портал Знай.ua писав, що лідери "нормандської четвірки" зустрічаються в Парижі 9 грудня, чотиристоронні переговори розпочнуться о 17:00.