Як відомо, у Парижі вже завершилися переговори у "нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. А відтак, розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Щоправда, не обійшлось і без скандалів. Так, під час саміту "четвірки" помітили куратора РФ по Донбасу Владислава Суркова, який не мав там бути, адже знаходиться під санкціями Європейського Союзу. Щоправда, його все ж допустили до участі в саміті. Зауважується, що права рука глави РФ знаходився в залі переговорів та сидів ззаду свого президента разом з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

Нормандська четвірка
Нормандська четвірка

Окрім цього, на це звернув увагу і пропагандист Путіна Дмитро Смирнов, який висміяв цю ситуацію.

"Принциповість європейських законів: між Путіним і Меркель в Єлисейському палаці, як і на останньому подібному саміті в Берліні, сидить Владислав Сурков, який знаходиться під санкціями ЄС", - написав він у власному Twitter.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський сподобався Путіну: агресор задоволений переговорами

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."