Двоюрідний брат президента РФ Володимира Путіна Ігор Путін виявився причетним до незаконного відмивання грошових коштів.

Про це пише Дождь.

У Росії виник гучний скандал навколо "молдавського" відмивального угрупування. Через нього організоване злочинне співтовариство вивело з країни $46 млрд.

Як стало відомо, в групі шахрахїв було задіяно близько 19 банків, сотні російських фірм-одноденок. Крім того, в організації працювали більше 20 молдавських суддів, які приймали "правильні" рішення.

Так, одного з творців злочинної схеми, Олександра Григор'єва, затримали напередодні ввечері в одному з московських ресторанів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Камерон обговорить з Путіним падіння пасажирського літака

Варто відзначити, що до березня 2014 з ім'ям Григор'єва був тісно пов'язаний Ігор Путін. Зокрема, він був членом ради директорів Російського земельного банку, а також головою ради директорів компанії "СУ 888". Основним власником фірми якраз і був Григор'єв.