Політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, як пройшла зустріч Володимира Зеленського з Путіним у Нормандському форматі. Відповідне відео з'явилося в Facebook.

"Я виявився пророком місцевого розливу щодо того, що в крайньому разі коли було сказано: буде можливість продовжити переговори і договір про те, що можна домовлятися, відбувся", - зазначає він.

Крім того, він назвав, на його думку, найголовніше в цій зустрічі.

Зеленський та Путін, фото - BBC
Зеленський та Путін, фото - BBC

"Я скажу вам, мої дорогі співвітчизники. Головне, щоб президент хотів світу. Зеленський прийшов, обіцяв і хотів миру. Порошенко не йшов і хотів війни. Він на ній заробляв і на ній будувалася вся його політична кар'єра", - пояснив політолог.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пальчевський зазначив, що коли українці, і він у тому числі, вибирали Зеленського, то не знали, що він буде робити.

"Але ніби як ми розуміли, що Порошенко точно війну не зупинить. Зараз ми її не зупинили, але хоча б є шанс", - зазначив він.

двигаемся!)))

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 10 december 2019

Нагадаємо, переговори Зеленського і Путіна завершилися не так, як планувалося.

Як повідомляв Знай. ua, "Нормандська четвірка" підписала важливу угоду між Україною і РФ.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним.