Стало відомо, що сьогодні, 9 листопада, в Парижі на саміті, в нормандському форматі" піднімуть питання про "формулу Штайнмаєра". Про це повідомив офіційний представник Міністерства закордонних справ Німеччини Марія Адебар.

Марія Адебар

"Це буде частиною переговорів у Парижі", - заявила представник МЗС Німеччини.

До того ж, Адебар сказала, що мова піде про те, чи можливо узгодити і сформулювати дану формулу в письмовому вигляді.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що зустрічі Зеленського і Путіна завадили голі Femen. В Парижі перед будівлею Єлисейського палацу, де має відбутися зустріч "нормандської четвірки", вибігли голі активістки руху Femen.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський висловив своє припущення щодо того, що буде відбуватися на зустрічі нормандської четвірки в Парижі.

Також портал Знай.ua писав, що лідери "нормандської четвірки" зустрічаються в Парижі 9 грудня, чотиристоронні переговори розпочнуться о 17:00. Зустріч в нормандському форматі на рівні лідерів країн пройде за участю Володимира Зеленського, Ангели Меркель, Еммануеля Макрона і Володимира Путіна.