Президент Білорусі Олександр Лукашенко схвалив отримання термінового кредиту від Китаю, повідомляє видання “Коммерсант”.

Кредит у розмірі близько 500 мільйонів доларів Білорусь збирається використати для обслуговування та погашення державного боргу, підтримання золотовалютних резервів та розвитку торгівлі з Китайською Народною Республікою.

На початку року кредит у сумі 600 мільйонів доларів для рефінансування зобов’язань планувалось взяти в Росії, але в жовтні міністерство фінансів країни повідомило, що не розраховує на цю позику і збирається звернутись по допомогу до Піднебесної.

Олександр Лукашенко, president.gov.by
Олександр Лукашенко, president.gov.by

Нагадуємо, що раніше Лукашенко під час зустрічі в Сочі повідомив президенту Росії Володимиру Путіну важливі умови для створення союзної держави.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Росії впав скандальний міст Путіна: десятки рятувальників і карети "швидкої допомоги".

Також Знай.uа писав про те, що Путін ледь не розбився в авіакатастрофі: пілотам довелося приземлятися наосліп.