Інсайдери повідомили про розмову між керівником Нафтогазу Юрієм Вітренком та главою Газпрому Олексієм Міллером. Зазначається, що вона нібито пройшла "на підвищених тонах".

Газовий конфлікт увійшов в нову стадію. В кінці року закінчується договір і потрібно укладати новий. Однак цього ніяк не виходить зробити.

У п'ятницю, 13 грудня з'явилася інформація про те, що досягнуто попередньої домовленості між Україною та Росією про продовження транзиту газу.

"Домовилися продовжувати опрацьовувати варіанти продовження транзиту", - заявив після переговорів Вітркенко.



Тим часом в одному з Telegram-каналів з'явилася інформація про те, що розмова між главами Газпрому і Нафтогазу пройшла в досить напруженій атмосфері:

"Відбулася телефонна розмова глави Газпрому Олексія Міллера і виконавчого директора Нафтогазу Юрія Вітренка: розмова була на підвищених тонах, співрозмовники кинули трубки", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Разведчик".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, у Відні завершилися газові переговори між українським "Нафтогазом" та російським "Газпромом", на яких обговорювалися варіанти транзиту російського газу через Україну в Європейський Союз.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Вітренко заявив, що Україна у газовому питанні з Росією займає максимально конструктивну позицію.

Також Знай.ua писав, Росія програла війну Україні, "Газпрому" доведеться платити мільярди.