Як відомо, президент Володимир Зеленський подав на розгляд Верховної Ради законопроект, який передбачає зміни в Конституції України стосовно децентралізації. Відтак, це не обійшов стороною і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, який відреагував на це, пишуть іноземні ЗМІ.

За його словами, зміни, які будуть внесені до Конституції, потрібно проаналізувати у відповідністю з мінськими угодами

"Цей документ, безумовно, потрібно аналізувати, дуже уважно вивчати на предмет відповідності мінським домовленостям і "формулі Штайнмайєра", - заявив помічник Путіна.

Путін
Путін

Нагадаємо, що Зеленський зареєстрував у Верховній Раді новий законопроєкт, який передбачає зміну Конституції України. Відтак, президент хоче змінити документ в плані децентралізації влади.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі відреагували на нещодавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто разів потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим. Відтак, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков порадив українському президенту "загалом не підіймати цю тему"

Також "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ