Режиму президента РФ Володимира Путіна може настати кінець вже зовсім скоро. Про це свідчать останні події, які відбувають у Росії. Зокрема, у Москві люди двічі виходили масштабні на акції протесту, тому що на вибори до Госдуми не допустили кандидатів опозиції. Також росіяни невдоволені реакцією влади на пожежі в Сибіру. Рейтинг Путіна стрімко падає серед населення.

Про це заявив історик Андрій Зубов, повідомляє Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Росії кожен день зростає невдоволення режимом з неймовірною швидкістю. Увімкнувся механізм саморуйнування системи влади, коли влада робить одне дурне, безглузде, для неї самої шкідливу дію за іншим", – зазначив аналітик.

Путін
Путін

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В якості яскравого прикладу він нагадав про пожежі в Сибіру. А конкретно, реакцію губернатора Красноярського краю. Той заявив: "Нічого страшного, нехай краще вигорятимуть ліси, це природний процес", – чим викликав гнів росіян.

Важливу роль у можливому падінні режиму Путіна можуть зіграти вибори у Москві. За словами Андрія Зубова, чинна влада пішла на найбільш підлі заходи, щоб не допустити опозиціонерів до влади. Однак не змогли приховати свої махінації від простих городян. Як результат – від президента поступово відвертаються навіть найвідданіші люди.

Путін
Путін

"У Москві не очікували, що люди організовуються, зберуть підписи на вибори опозиційних кандидатів. Треба було цей факт прийняти. Ну, було б серед 45 депутатів Думи 5 опозиційних. Ну і що? Але вони пішли на грубі фальсифікації, які видно абсолютно всім. відповідно, навіть самі лояльні режиму люди від нього відмахуються, його засуджують", - зазначив аналітик.

Зубов додав, що правління Володимира Путіна було приречене ще з 2013 року, але тепер невдоволення росіян велике, як ніколи. У 2014 році, після захоплення Криму, деякі з них сподівалися на відновлення СРСР. Однак звітного покращення не відбулося, що ще більше озлобило жителів Росії.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі пролунали потужні вибухи, кінець перемир'я: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.