Народний депутат Ірина Геращенко повідомила про зухвалий вчинок Миколи Тищенка у Верховній Раді. Народний обранець від фракції "Слуга народу" під час виступу Олексія Гончаренка з трибуни, намагався його перекрити.

Ірина Геращенко опублікувала фото з сесійної зали. На кадрах видно, як Микола Тищенко став перед трибуною в той час, коли Гончаренко мав слово від фракції. Геращенко наголосила, що на жодні зауваження "слуга народу" не реагував.

Микола Тищенко, фото: Facebook Ірини Геращенко
Микола Тищенко, фото: Facebook Ірини Геращенко

"Під час виступу нашого колеги Олексій Гончаренко, який мав сьогодні слово від фракції, його перекрив товаріщ Т. На всі зауваження колег з різних фракцій (навіть від СН декому було відверто соромно), що це не має нічого спільного з парламентаризмом, він продовжував стояти стелею і корчити гримаси. Розумію, що дехто заїхав на соціальних ліфтах в ВР з ліхіх 90-их, без проміжних станцій і зупинок, бодай на одну книжку. Але такого відвертого хамства і відсутності елементарної етики не було в жодному парламенті" - написала Геращенко. Ірина Геращенко

Геращенко зазначила, що соромно за поведінку Тищенка було навіть його колегам із фракції "Слуга народу", проте той продовжував стояти перед трибуною.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Публікація Ірини Геращенко, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Геращенко, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше "темний лицар" висміяв імпровізовану ревізію Тищенка і Кравцова

Як повідомляв портал "Знай.ua", пранкер Джокер спілкувався з Кличком від імені "слуги народу" Миколи Тищенка

Також "Знай.ua" писав, що Тищенко зі "Слуги народу" познущався з журналістів