Пранкер Джокер опублікував листування з контактом, підписаним як "Кличко". У листуванні йшлося про "слугу народу" Гео Лероса та Олександра Ткаченка.

Пранкери Джокер повідомив в своєму Telegram-каналі, що листувався від імені депутата фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка з мером Києва Віталієм Кличком.

"Сьогодні побилися два нардепи від Зе - Бужанський і Гео Лерос. А мені якось доводилося чути це оригінальне прізвище. Коли листувався від імені Тищенка з мером Києва Кличком", - написав Джокер.

Під час листування контакт, підписаний, як "Кличко" розповів, що думає про Лероса, а також поділився думкою про народного депутата від Слуги народу Олександра Ткаченка, який мітить в крісло мера Києва.

"Ткаченко людина творча! Податливий на дрібні витівки! Останнім часом він з Гусовським і Антоненком багато часу проводить ... А у нас в місті всі мені кажуть, що вони з "заднім приводом". Так що брат обережніше там в парламенті", - написав Кличко.
Про Лероса контакт, підписаний, як "Кличко" зазначив, що добре його не знає, і що Лерос - друг "слуги" Олександра Ткаченка.

"Я його добре не знаю! Людина мистецтва. Член вашої фракції. Новий друг Ткаченка. Колишній мій радник, вів проект Мурал", - написав Кличко про Лерос.

На питання Джокера чи "він теж задньопривідний?", Кличко відповів: "чутки у нас теж такі ходили".

Коли саме відбувалося спілкування Джокер не уточнив, проте зазначив, що далі буде.
У листуванні привертає увагу також такий факт: Кличко спілкується, російською, але пише слово "проект" з помилкою.

Нагадаємо, журналісти припустили, хто ховається за маскою ″Джокера″

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще