Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що його пов'язує з загадковим "Джокером" - пранкером, який розіграв уже не одного "слугу народу".

Пранкер, який ховається за прізвиськом "Джокер", останнім часом дуже активно і досить жорстко виводив "на чисту воду" українських політиків, розкриваючи ряд серйозних проблем в чинному парламенті.

Про те, які відносини склалися між главою фракції "Слуги народу" і "Джокером" стало відомо завдяки брифінгу Давида Арахамії, який відбувся 21 листопада.

Арахамія ошелешив журналістів тим, що він, виявляється, винен пранкеру пляшку. Щоправда, за що саме, глава президентської фракції так і не пояснив.

"Не знаю, хто він, але я йому пляшку повинен", - так коротко і лаконічно Арахамія розповів про те, що його пов'язує з "Джокером".

Глава парламентської фракції "Слуга народу" також зазначив, що сам він не спілкувався з Джокером в живу, але при цьому мав з ним певний контакт щодня.

Арахамія також сказав, що він поняття не має, хто може ховатися за маскою "Джокера", оскільки знання цього пранкера перевищують навіть обізнаність глави фракції "Слуга народу" в Парламенті.

Нагадаємо, пранкер "Джокер" знову познущався з політиків. Його черговою "жертвою" став мер Чернігова Владислав Атрошенко, з яким Джокер спілкувався в чаті від імені голови Офісу президента Андрія Богдана.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, генпрокурор Рябошапка отримав повідомлення від пранкера Джокера

Також Знай.ua писав, народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук поділився секретом, як не потрапити на гачок пранкера