Анонімний пранкер, який називає себе "Джокером" знову "розвів" українських чиновників. Так, новою жертвою жартівника став мер Чернігова Владислав Атрошенко, з яким Джокер спілкувався в чаті від імені голови Офісу президента Андрія Богдана. Зокрема, підставний Богдан випитував у Атрошенка інформацію про виключеного з фракції "Слуга народу" нардепа Антона Полякова. Всю свою переписку Джокер опублікував у своєму телеграм-каналі.

Мер Чернігова у розмові з підставним Богданом розповів, що не пов'язаний з депутатом Поляковим. Також Атрошенко просив зустрічі з главою ВП, щоб обговорити питання про президента "Укрбуду" Максима Микитася. Тим часом чернігівський голова міста незабаром прокоментував своє спілкування з Джокером. Телеканалу UA:Чернігів Атрошенко заявив, що відразу зрозумів, що це був не Богдан. Більш того, за його словами, з Джокером спілкувався його водій, а він сам подзвонив у приймальню ОП, а потім також повідомив в СБУ.

Увага! В скріншотах листування присутня ненормативна лексика

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальний "Джокер" звернувся з гучною заявою до Рябошапки.

Також портал "Знай.ua" писав, що генпрокурор Рябошапка отримав повідомлення від пранкера Джокера.