Нардеп від "Слуги народу", представник Кабміну в Раді Ірина Верещук заявила, що листування пранкера від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з депутатами повинні проаналізувати правоохоронні органи.

"Ми насправді будемо обговорювати, тому що занадто багато інсинуацій і маніпуляцій вже з цього приводу в публічній сфері задано. На мою думку, це моя суб'єктивна думка, власне генпрокурор Рябошапка, оскільки він часто згадується в листуванні як одна із сторін або як суб'єкт. Я думаю, йому варто було б все-таки почати певні гласні, негласні чи інші дії, щоб встановити все-таки, хто використовує його ім'я, листуючись з депутатами ВР таким чином, хто може собі дозволити подумати, що народний депутат може таким чином листуватися з генпрокурором. Це все повинно бути предметом детального аналізу правоохоронних органів", - сказала Верещук на брифінгу в середу, 6 листопада.

Ірина Верещук, Politeka

За її словами, тільки після результатів аналізу можна вимагати від правоохоронної системи реакції на подібні листування.

"Грати у поліграф ми не будемо. Ми розуміємо, що ситуація надто серйозна, щоб на свій розсуд давати їй оцінку. Отже, ми сподіваємося, що правоохоронна система спрацює якісно, швидко і превентивно, щоб надалі таких речей не повторювати... Ми дуже сподіваємося, що тим випадкам нібито листування з генпрокурором буде дана правова юридична оцінка", - додала Верещук.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Вона також стверджує, що особисто ніколи не отримувала зарплати в конверті.

Нагадаємо, Лесєв прокоментував скандали в партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, у листопаді партія Володимира Зеленського "Слуга народу" проведе з'їзд.

Також портал Знай.uа писав, що листування пранкера Джокера від імені Рябошапки з Миколою Тищенком оприлюднили в мережі.