Пранкери з Росії Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров (Вован і Лексус) опублікували відео розіграшу македонського прем'єр-міністра Зорана Заєва від імені Петра Порошенка.

Наголошується, що Заєв спілкувався з пранкерами про російську агресію, відносини між Сербією і Косово, небезпечний вплив Росії на Балканах, а також стосунках з ЄС і НАТО.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«Порошенко» сказав прем'єр-міністру, що у нього є шоколадний бізнес в Україні, і він бажає розширити його в Македонії. Заєв відповів: «Будь-ласка, приїжджайте до мене, не обов'язково з офіційним візитом, навіть в приватному порядку».

Також «Порошенко» заявив, що українські вчені «встановили», що нібито українці – це стародавні шумери, а територія України колись підпорядковувалася Олександрії. У відповідь македонський прем'єр зазначив, що «читав про це».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, «Порошенко» запевнив, що українські вчені встановили його родинні зв'язки з Македонським.

«Тому тепер я можу називатися Пітер Македонський», - повідомили пранкери від імені екс-президента.

«Але це лише коротка історія. Справа в тому, що я хочу перейменувати своє місто в Східну Македонію», - додав «Порошенко».

«Це цікаво в тому числі тому, що це пов'язано з історією. Не бачу причин, щоб хтось був проти», - відповів Заєв.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук в ефірі українського телеканалу висловився про здобутки попередньої влади.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петро Порошенко на мітингу своїх прихильників влаштував дивний політичний шабаш.

Також портал Знай.uа писав, що в ДБР підготували клопотання на арешт всього рухомого і нерухомого майна заводу "Кузня на Рибальському".