Листування пранкера Джокера від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з нардепом Миколою Тищенко оприлюднили на загал. Нардеп від "Слуги народу" випадково "злив" ситуацію всередині фракції. Розповів деталі про його протистояння з Ткаченком а також про гроші в конвертах для депутатів президентської фракції. Переписку опублікувало видання Страна.

Початок листування Джокера з Тищенко відбувалося в минулий пленарний тиждень. Раніше повідомлялось, що пранкер Джокер спонукав Яременко написати покаянне повідомлення післясекс-скандалу з повією.

Джокер представився Тищенку генеральним прокурором Русланом Рябошапкою і той повівся. І почалась відверта і задушевна розмова, яка буде цікава кожному українцю.

Тищенко активно вступив у листування. Він відверто описує важку внутрішню ситуацію у фракції.

"Бізнесу п@дець без мене. Ім'я вбивають в мотлох, думав команда сім'я колектив всі один за одного, і просто ху@нею … дружина плаче, щодня говорить, що мене посадять))) … як далі не розумію…", - скаржиться Тищенко "генпрокурору"...

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Спочатку я дурень, потім насос, потім наркоман, потім Добкін, потім з АТО - Ярошем за закон 2045-1 зарубился, тепер я смотрящий (мова йде про чутки, які розганялися в ЗМІ, що Тищенко нібито призначено "смотрящим" за Києвом, що він сам заперечував - Ред.), скоро в пі…. запишуть..".

Окремий "п@здець в партії", за словами Тищенка - екс-гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко, наділений "манію величі". На наступних скрінах видно, що розмова дедалі набирає обертів.

"Я йому не підписав його сранное МФО, ну і люди (мажоритарники стреманулись), так він побіг до Бродського Міші. А Бродський партнер Третьякова Саші (я його виграв на 219-му) той, що кум Луценко!!!) і тд, він же партнер Ткаченко в 1+1".

Тищенко весь час скаржиться пранкеру на відсутність партійної дисципліни, і пропонує "Рябошапці" встановити її разом. "Зрадник на зраднику", - характеризує Тищенко ситуацію у фракції.

Загалом, досить цікавав видалась розмова, скріни листування Джокера і Тищенко в хронологічному порядку:

Нагадаємо, слуга народу замовляв повію просто у Верховні Раді: "Година – 100$".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.