Народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук поділився секретом, як не потрапити на гачок пранкера. Історія з Миколою Тищенком наробила багато галасу. Ексресторатор листувався з пранкером Джокером від імені генпрокурора Руслана Рябошапки та "злив" йому ситуацію всередині фракції.

В розмові зі Знай.ua Грищук дав пораду колегам, як не стати жертвою подібного розіграшу.

"Секрет в тому, що просто не пиши того чи не говори про те, що може видатися неправильним, - сказав нардеп. - Так само я не боюся в парламенті користуватися телефоном і переписуватися, тому що мені нема чого приховувати. Якщо щось і сфотографують - там немає нічого компрометуючого. Це найкращий захист від цього".

Роман Грищук з колегами
Роман Грищук з колегами

Також Роман Грищук прокоментував обрання нового глави політсили на минулому з'їзді партії. Він впевнений, що це були потрібні зміни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Звичайно, тому що пан Разумков - спікер парламенту. Він повністю в роботі парламенту, а партію, враховуючи, що вона дуже стрімко росте, потрібно розбудовувати. Тому я вважаю, що пан Корнієнко є найкраща кандидатура, яка може бути. Я дуже радий, що з’їзд повністю одноголосно підтримав пана Олександра. Перед ним і перед нами тепер стоїть дуже важлива задача - це розбудова партії з новим підходом взагалі до того, чим має бути політична сила", - пояснив депутат.

Він додав, що всередині партії "Слуга народа" вийшла цікава та унікальна ситуація.

"Зазвичай спочатку створюється партія, потім партія іде, іде, іде... до того, щоб потрапити у владу, парламент, і, можливо, взяти там більшість - це взагалі якась недосяжна ціль для будь-якої партії. Тут же зворотня виходить історія. Є політична сила, яка одразу взяла найбільшу кількість представників в парламенті, а після цього лише починає розбудовуватися. Тобто все не так, як має бути, але від цього, можливо, й більш цікаво і правильно", - розповів Роман Грищук.

Крім цього, народний обранець заступився за свого колегу Миколу Тищенка після гучного скандалу.

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради
Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

"Микола насправді дуже відкрита людина. І той образ, який йому намагаються малювати якісь ЗМІ, не відповідає дійсності. Коля надзвичайно щира людина, і він дійсно щирий в своєму прагненні зробити для країни найкраще. Я в цьому абсолютно впевнений. Те, що є деякі певні нюанси, як довірливість чи своя картина світу, яка є у Миколи, вона, звичайно, може бути для когось незрозуміла або смішна. Але щирий намір Миколи, я думаю, не підлягає сумніву", - підсумував Грищук.

Нагадаємо, раніше Роман Грищук розповів в інтерв'ю Знай.ua, як змінилося його життя після початку політичної кар'єри. Нардеп зізнався, чому мріє повернутися до школи.

Також повідомлялося, що дружина "слуги народу" Грищука показала у відео, що можна отримати від держави після народження дитини.

У бесіді зі Знай.ua дружина Миколи Тищенка від "Слуги народу" розкрила правду про чоловіка та прокоментувала чутки навколо їхньої родини.