Відомий український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко змінив вектор своєї діяльності, вирішивши стати народним депутатом. Обранець від “Слуги народу” поринув у світ політики і зіткнувся з її підводними каменями. Його ім'я стало частіше з'являтися в ЗМІ, і не завжди з позитивним забарвленням. Як відомо, у Миколи є вдвічі молодша за нього дружина Алла і маленький син Давид, а від першого шлюбу - син Данило.

Знай.uа поспілкувався з дружиною Миколи Тищенка Аллою Барановською на святі на честь Хелловіна в ресторані “Сейф”, де багато років поспіль влаштовують костюмоване шоу. У невеликому інтерв'ю вона розкрила всю правду про чоловіка, а також прокоментувала чутки про другу вагітність.

Алла Барановська
Алла Барановська

Алла, ви популярний блогер в Instagram, але після “Балу квітів” у травні перестали що-небудь публікувати. Це збіглося з висуненням Миколи Тищенка в народні депутати. Перерва в соцмережі і зміни в житті чоловіка були взаємопов'язані?

Все було в якійсь сукупності. Взагалі Instagram - це двигун якихось проектів. У мене їх не було протягом цього часу, тому в принципі повертатися не було причини. Плюс ця політична історія. Не хотілося якогось зайвого негативу, тому що існують різні ботоферми і так далі. Це вже ні для кого не секрет. І мені не хотілося давати їм приводу, щоб можна було замовляти якісь коментарі з розряду негативних.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В цілому, хотілося тимчасово відпочити, щоб все це переосмислити. Але я зрозуміла, що моє життя ніяк не буде пов'язане з політичною діяльністю чоловіка. Ми повністю розділилися в медійному просторі і мене це влаштовує.

Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською

А чому в жовтні все ж таки вирішили повернутися в Instagram?

Я скучила за своєю аудиторією. Вони мене постійно підтримують. Є, звичайно, ті, хто негативно реагують на якісь речі, але в цілому це колосальна підтримка завжди. Плюс у нас зараз стартує дуже багато великих проектів, про які потрібно розповідати, присвячувати свою аудиторію. З'явилися нові фоточки за півроку.

Алла Барановська
Алла Барановська - власниця б'юті-салону в Києві

Можете розвіяти або підтвердити чутки про вашу другу вагітність?

Ні, не вагітна. Я вже думаю, краще б я вже була вагітна. Було б набагато легше в житті. Але ні! Тепер не знаю, коли у нас буде поповнення, бо з графіком чоловіка, я думаю, це буде не скоро.

Як змінилося ваше життя після обрання Миколи народним депутатом від “Слуги народу?

Довелося більш усвідомлено робити якісь вчинки, дорослішати (Аллі в цьому році виповнилося 24 роки - ред.). Я ж постійно дорослішаю поруч з чоловіком.

Життя чоловіка змінилося тільки в тому плані, що він взагалі не присвячує часу свому ресторанному бізнесу. Він їм не займається і не є власником. Тому повністю пов'язаний з політичними своїми обов'язками.

Микола Тищенко та Володимир Зеленський
Микола Тищенко та Володимир Зеленський

Ви не взяли на себе його роботу? Саме ресторанний бізнес.

Деякі ресторани залишилися у власності моєї. Це сталося ще раніше, до політичної історії, але зараз він ними не займається. А ми займаємося якимись вечірками, проектами.

Ми хочемо залишити для себе не так багато ресторанів, щоб нам було комфортно, де було обідати, снідати і вечеряти. Ми більше не розглядаємо цей бізнес як основний бізнес нашої сім'ї.

Микола Тищенко з молодшим сином
Микола Тищенко з молодшим сином

Останні тижні у Миколи Тищенка були особливо нервовими, судячи з новин. Він переживає. Це якось відбивається на сім'ю? Як ви його підтримуєте?

Я перестала як-небудь і кого-небудь підтримувати, тому що політика - це така історія, де потрібно все сприймати без емоцій. Якщо ти будеш жити в цьому постійному потоці інформації, то можна збожеволіти за місяць.

Так, йому складно, тому що у нього були свої якісь уявлення, своє бачення. Я зробила все можливе, щоб усунути його від усього цього, але він вважає, що у свої 47 він зробив максимум в бізнесі: все, що він хотів, він втілив. І його завжди хвилювали питання України, він завжди допомагав АТОшникам - ніколи це не виставляв у медійному просторі, але завжди це його хвилювало.

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради
Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

Йому подобається зараз воювати, боротися, битися. Я йому не заважаю, але, якщо чесно, вже ніяк не підтримую. Тут неможливо якось підтримати. Плюс я в цьому не розбираюся. Я не можу підтримувати, коли не розумію, про що ми говоримо.

Кожен рік в ресторані “Сейф” на Хелловін влаштовується тематичне шоу. У минулому році ви були в образі зебри, Коля - величезного горили, а цього разу - пірати?

Піратська вечірка! Чомусь захотілося зробити піратів. У Миколи не буде ніякого костюма.

Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською
Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською

Через новий статус? Переживаєте, що не так інтерпретують?

Справа не в статусі, завжди хтось щось інтерпретує. Ми звикли. Боротися з пресою не має ніякого сенсу. І на щось реагувати. Проходить три дні і з'являється нова вибухова новина, яка забиває стару. За ці три місяці інформаційної атаки на мого чоловіка ми звикли. Хелловін був би найменшим приводом.

Юлія Абрамова

Зазначимо, що на святі у “Сейфі” зібралося багато українських зірок, які дотримувалися піратської тематики цього року. Виділився тільки Андре Тан. Український дизайнер перевтілився у легендарного кутюр'є Карла Лагерфельда.

Андре Тан в образі Карла Лагерфельда
Андре Тан в образі Карла Лагерфельда

Ведучою вечора стала Міла Єремєєва, яка вразила гостей своєю появою в труні. Компанію їй склав Володимир Остапчук, якого в гримі взагалі складно було впізнати.

Міла Єремєєва і Володимир Остапчук
Міла Єремєєва і Володимир Остапчук

Вражав розмах свята! Ресторан перетворився на справжній корабель, на палубі якого була влаштована вечірка за мотивами “Піратів Карибського моря”.

Як справжні моряки, присутні співали, танцювали і веселилися в компанії морських чудовиськ, русалок і піратів.

Аніматори свята

Серед гостей були помічені Катя Осадча, Ганна Буткевич, Наталія Холоденко, Жан Гріцфельдт, Амадор Лопес, Яна Алтухова, Артем Гагарін, Поліна Ткач, Sonya Kay та багато інших.

Екс-Холостяк Дмитро Черкасов з дружиною

Алла Барановська, Микола Тищенко та Катя Осадча

Міс Україна 2017 Поліна Ткач

Співачка СолоХа

Микола Тищенко також порадував своєю присутністю, але прийшов нардеп вже після початку свята.

Тищенко з дружиною відповідають на запитання Каті Осадчої

Раніше Знай.uа повідомляв, що Микола Тищенко попався “на вудку” пранкера Джокера, який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, і “злив” йому ситуацію всередині фракції “Слуга народу”.

Також Знай.uа писав, що дружина Миколи Тищенко Алла Барановська поділилася деталями "Балу квітів", що пройшов в одному з ресторанів чоловіка, а також розповіла про приїзд у Київ Анни Сєдокової.

А зірка “Кварталу 95” Степан Казанін в інтерв'ю Знай.uа розкрив секрет свого сімейного щастя. Він пояснив, чому вважає себе ідеальним чоловіком.