Відомий своїми листуванням з депутатами пранкер Джокер надсилав повідомлення і генпрокурору Руслану Рябошапці. Останній не заперечив цього факту, проте зазначив, що не відповідав на повідомлення пранкера.

Руслан Рябошапка припускає, що відомий пранкер, якого знають під іменем Джокер, ймовірно хотів вибачитися та пояснити свої мотиви.

Руслан Рябошапка, фото: Уніан
Руслан Рябошапка, фото: Уніан

"Був такий факт. Хотів вибачитися, мабуть, і пояснити мотиви своїх вчинків", — сказав генпрокурор. Руслан Рябошапка

Генпрокурор запевнив, що не відповідав на ці повідомлення. А також наголосив, що не знає, хто може за цим приховуватися, проте не відмовився б дізнатися, ким насправді є славнозвісний пранкер Джокер. Пранкер у свою чергу вибачився у генпрокурора за використання його імені у спілкуванні з депутатами та висловив сподівання, що це було недаремно.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Хочемо вибачитися, що використовували ваше фото для спілкування з депутатами і міністрами. Надіємося, що це було недаремно", - написав пранкер.

Повідомлення від пранкера Рябошапці, фото: Vesti
Повідомлення від пранкера Рябошапці, фото: Vesti

"Так сам хотів би знати. Можливо, цей чоловік видасть телефонні апарати, з яких він листувався, і ми більше дізнаємося правди", — сказав Рябошапка. Руслан Рябошапка

Нагадаємо, раніше "слуги народу" заметушилися після спілкування з пранкером Джокером

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тищенко переплутав пранкера Джокера із Рябошапкою

Також "Знай.ua" писав, що Яременко під тиском пранкера вибачився за повію та неподобство в Раді