Батько президента України Володимира Зеленського — Олександр Семенович розповів, як він оцінює період влади власного сина в країні.

За словами Олександра Зеленського, багато ЗМІ ставляться до нього неоднозначно. Про це він розповів виданню "Страна".

"Переживаю за Вову, набридло все... Б'ють його і б'ють...", - сказав батько президента України.

Олександр Семенович розповів, що не розуміє негатив у сторону свого сина. За його словами, Зеленський бореться проти системи, яку створювали багато років. До того ж, батько президента наголосив, що Володимир Зеленський очолює країну менш як рік.

Батьки Зеленського
Батьки Зеленського

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ось за що Вову лають? Ось зараз він їздив у Париж на "нормандський саміт", відстоював інтереси країни. Так, не все вийшло. Але і не все від нього залежить. І все одно кажуть: чого він добився? Нічого не добився. Але він намагався? Напроти нього за столом сидить чоловік, який володіє атомною зброєю, має колосальну армію, третю у світі (йдеться про Володимира Путіна - ред.)! І все одно...", - оцінив Олександр Зеленський зустріч.

Батько Зеленського оцінив президентство сина. Він сказав, що завжди можна знайти те, що можна було б зробити краще. Також Олександр Зеленський оцінив зустріч у "нормандському форматі", яка відбулася у понеділок, 9 грудня.

Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента
Зустріч у "нормандському форматі", сайт президента

"Задоволеним завжди не можна бути. Я багатьох речей не розумію. Я не уповноважений зі своєю кваліфікацією обговорювати деякі питання. Те, що я розумію, вважаю, нормально. От якщо говорити про "нормандський формат", те, що міг хлопчисько, то й зробив. Обговорювати його неможливо. Так, він домовився, що стрілянини не буде тільки в трьох зонах, а там залишається. А той сидить звірюка, який не любить і своїх людей, і дітей. Навіщо війна? Можна ж припинити по всій території вогонь, а потім вирішувати по кордонах. Можна чи ні? Так ця ж сволота не дала. А бажання у нього було велике", - сказав батько Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського та "слуг народу" попередили про підступні плани Путіна: "Під загрозою чотири області".

Також портал Знай.uа писав, що у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть.