Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков повідомив, на яких умовах можливі зміни Мінських угод, повідомляє портал “Преступности.нет” з посиланням на російські ЗМІ.

Як повідомляється, за словами Пєскова головною умовою зміни Мінських угод є те, що українська сторона повинна розпочати прямий діалог з представниками так званих “ЛНР” та “ДНР” у контактній групі, або за її межами. Лише в цьому випадку, вважають у Кремлі, можливо працювати над змінами або доповненнями до Мінських угод.

Зеленський та Путін, фото - BBC
Зеленський та Путін, фото - BBC

Нагадуємо, що вчора політичний експерт Андрій Пальчевський позитивно оцінив підсумки зустрічі Нормандської четвірки, зазначивши, що Зеленський здатен щось зробити для досягнення миру в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".