Український телеведучий, бізнесмен і блогер Андрій Пальчевський в інтерв'ю Наталії Влащенко розповів, чому готовий виїхати з України і що його тут тримає насправді. Відповідне відео інтерв'ю з'явилося на YouTube.

"Для мене головне – любов до рідного попелища, до рідного міста і єдине, що мене тримає тут, що я тут, як писав Боротынский "тут ось понуро я блукав, на судьбину обурюючись я віру в щастя відклав". Я тут тільки тому", - зазначає Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Він зазначив, що вірить в те, що 30-річні прокляття "багатостраждальної України" має чимось завершитися. Також він відповів на питання Влащенко про те, чи збирається він йти на посаду мера Києва.

"Я схожий на людину, яка хоче бути мером? Я розумію, що міський голова – це безславна посаду. А от гавкати – це гідна справа. Але я дуже вірив і попросив президента, щоб він створив групу "другої думки", яка і була створена. Вона для президента готує відповіді на будь-які питання", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua Пальчевський підвів підсумки зустрічі Зеленського з Путіним

Також Знай.иа писав, Пальчевський згадав "грішок" Леоніда Кравчука 30-річної давності