Політичний експерт, бізнесмен і журналіст Андрій Пальчевський розповів, що думає про команду президента Володимира Зеленського і чому сам не приєднався до неї. Про це він розповів в інтерв'ю Наталії Влащенко.

Пальчевський розповів, що Зеленський навіть запрошував його в свою команду, проте він відмовився.

"Моя справа гавкати", - зазначив Пальчевський.

При цьому на питання Наталі, яку справу він вважає головною: журналістику або бізнес, він зазначив, що у нього вже немає практично ніякого бізнесу.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Який може бути в цій країні бізнес для серйозних людей? Журналістика є, можна гавкати поки. Зеленський правда зробить все, що люди в наступному році будуть згадувати, як була можливість, журналістиці вони закрутять гайки, я не сумніваюся", - зазначає Пальчевський.

Він висловив думку про те, що закриють канали, буде повна українізація. Так, Пальчевський вважає, що спочатку бачив плюси і недоліки Володимира Зеленського на посаді президента.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"У мене були свої думки з приводу достоїнств Зеленського, але з приводу недоліків сумнівів не було. І вони виправдовуються. Головна проблема Зеленського полягає в тому, що він не бачить головних проблем. Наприклад, є люди образливі, а Зеленський взагалі не терпить нічого, крім оплесків", - говорить Пальчевський.

Нагадаємо, переговори Зеленського і Путіна завершилися не так, як планувалося.

Як повідомляв Знай. ua, "Нормандська четвірка" підписала важливу угоду між Україною і РФ.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним.