Батько президента України Володимира Зеленського — Олександр Семенович розповів про відносини сина з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Президента України з Коломойським пов'язували робочі стосунки, заявив Олександр Зеленський виданню "Страна".

"Вони з Коломойським просто разом працювали. Як всі. Це олігарх, він укладає договір, вони його виконують. Скільки разів я чув, як у "95 Кварталі" кажуть "не втручайтеся в нашу програму"... Більше нічого не пов'язує", - сказав Олександр Зеленський.

Олександр Зеленський, Страна
Олександр Зеленський, Страна

Батько президента України також відзначив заяву Зеленського, яку він сказав на рекордній прес-конференції для журналістів. Олександр Семенович наголосив, що Зеленський пообіцяв діяти "в інтересах країни".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"Ось зараз по ПриватБанку почнеться. Бідна країна, куди Коломойському ще бабки віддавати? Вова не залежить від Коломойського. Це розмови, бруд, плітки. Скажіть мені, ну який канал не належить олігархам? Всі! Так у чому ж справа? Чому Вова пов'язаний з "поганим" олігархом, а всі інші хороші? Ну ніякої логіки немає, один бруд", - додав батько президента.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський показав Зеленському схему припинення вогню на Донбасі: відео.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".