Народний депутат України Роксолана Підласа у середу, 18 грудня, прийшла на роботу в парламент в кумедних різнокольорових шкарпетках.

У кулуарах Верховної Ради її помітили журналісти.

На знімку видно, як нардеп розмовляє зі своїми колегами, сидячи так, як у школі не дозволяли нікому - просто на підвіконні. Зокрема, в компанії Пидласой знаходиться також екс-гендиректор "1+1", а нині депутат з президентської фракції Олександр Ткаченко.

Варто відзначити, що Роксолана Пидласа підкорила колег по парламенту не тільки яскравим червоним костюмом, але і не менш ефектними шкарпетками. Примітно, що один носок був червоного кольору, а інший — жовтого. Але ні це вона не переплутала - шкаретки в одному стилі із доповнюючим візерунком.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Варто зазначити, що зараз Україну захопила хвиля моди на різні шкарпетки.

Багато років шкарпетки в жіночому образі грали роль третього плану. Але зараз все кардинально змінилося, адже мода не стоїть на місці.

У цьому сезоні шкарпетки поєднують з будь-яким взуттям, чи це суворі туфлі на підборах, босоніжки, оксфорди, сліпони або еспадрільї. Найголовніше у виборі взуття під шкарпетки - це вміння грамотно поєднувати кольори і стилі. Тепер весь модний світ качається біля ніг Роксолани Підласи.

Нагадаємо, Гончарук протягує Глущенка у керівники Держспоживслужби: ЗМІ показали, що не так із кандидатом.

Як повідомляв Знай. ua, у Гончарука вирішили, якої температури повинна бути "гаряча" вода в будинках українців: діставайте тазики.

Також портал Знай. ua писав, що газ для українців подешевшав в опалювальний сезон.