Колишнього депутата Верховної Ради Сергія Пашинського звільнили з-під варти під цілодобовий домашній арешт. Відповідне рішення прийняв Київський апеляційний суд.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання адвоката Андрія Федури.

Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ
Сергій Пашинський, Цензор.НЕТ

Крім того, до 3 лютого 2020 року суд зобов'язав Пашинського не спілкуватися з потерпілими та свідками у справі, здати свій закордонний паспорт і носити електронний браслет. Суд ухвалив негайно доставити Пашинського з зали суду додому за адресою, вказаною в постанові.

Зазначимо, що за рішенням Печерського районного суду Києва, Пашинського взяли під варту 7 жовтня і збиралися тримати до 4 грудня. Його підозрюють у нанесенні тяжкого тілесного ушкодження по 1 ч. ст. 121 КК В'ячеславу Хімікусу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій Пашинський, Вєсті
Сергій Пашинський, Вєсті

У грудні 2016 року в одному з сіл Київської області — тодішній депутат прострелив ногу чоловіку, який начебто намагався напасти на депутата зі скляною пляшкою. Спочатку Пашинський говорив, що стріляв після того, як його повалили на землю, але згодом змінив свідчення і підтвердив, що стріляв стоячи.

Сергій Пашинський повинен був пробути в СІЗО до 29 січня, якщо апеляційна інстанція не скасує це рішення суду. Пашинський разом зі своїми адвокатами заявив, що вони будуть подавати апеляцію.

Нагадаємо, раніше Рябошапка пообіцяв нові підозри Пашинському: що готує генпрокурор.

Також Знай.uа писав, що Пашинський звернувся до Рябошапки: "Я вас прошу знайти час...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Рябошапка: "Справою Хімікуса Пашинський не відкрутиться - зареєстровано три кримінальних виробництва".