Робочий візит президента України Володимира Зеленського до одного з селищ Київської області запам'ятався українцям дуже хвилюючим діалогом з місцевим пенсіонером, який поставив президенту незручне питання щодо маленької пенсії зі стажем у 40 років роботи. Цей момент потрапив на відео і миттєво розлетівся мережею.

Відомо, що Володимир Зеленський відвідав село Красна Слобідка і не зміг дати прямої відповіді на гостре питання щодо перспективи та можливості підвищення пенсій місцевому жителю. Відеозапис розмови глави держави з пенсіонером опублікували на офіційному Telegram-каналі Офісу президента.

Чоловік відверто і прямо поскаржився Зеленському на пенсію в розмірі 2500 грн, незважаючи на те, що він має за плечима 40 років стажу.

"З пенсіями, зрозуміло, дуже складне питання. Неможливо жити. Розумію. Будемо намагатися збільшити пенсії. Поки нам не надав всю схему Мінсоцполітики. Вони повинні запропонувати схему з пенсіями. Сказали нам, що поступово, частинами, враховуючи вік людей, будемо допомагати і збільшувати", - відповів слуга народу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також чоловік запитав у президента, коли ця сума збільшиться.

"Просто треба, щоб люди хоч податки платили. Звідки взяти гроші? Все розуміємо, що на 2,5 тисячі людина не може існувати і бути людиною. Це зрозуміло. Ну збільшимо, ну дайте хоч час", – додав Зеленський.

Нагадаємо, Олена Зеленська замінила Святого Миколая в школі: образ першої леді зачарував українців, фото.

Як повідомляв Знай.uа переговори про обмін полоненими в Мінську провалилися: чиї долі на кону.

Знай.uа писав, Путін вперше дав оцінку Зеленському: "Язик не повертається".