Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект №2313-2 про сумісництво працівників патронатної служби Верховної ради.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Суть закону полягає у тому, що помічники-консультанти народних депутатів, працівники секретаріатів глави ВР, його першого заступника і заступника, працівники секретаріатів депутатських фракцій (депутатських груп) виключаються з переліку осіб, на яких поширюються вимоги антикорупційного законодавства в частині заборони сумісництва та вимоги про передачу іншим особам належних їм підприємств і корпоративних прав.

Володимир Зеленський, сайт президента
Володимир Зеленський, сайт президента

Також вносяться зміни до приміток статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими перераховані особи виключаються з-поміж суб'єктів правопорушень за цією статтею.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Законопроект №2313-2
Законопроект №2313-2

Повернення документа з підписом президента — останній етап проходження документа. Зазначимо, 3 грудня парламент прийняв цей проект закону за основу і в цілому.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зникли, а в Порошенка з'явилися: історія таємничих телевізорів "підмочила" репутацію експрезидента.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко зняв рожеві окуляри с українців і вказав на казочки від НБУ: "Потім курс гримнеться".