Цими днями відомий український політолог Юрій Романенко заявив, що українців пошили в дурні. Так, за його словами, працівники НБУ розповіли, що добробут мешканців держави значно зріс, однак це не правда. Відповідний допис експерт опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Ви будете сміятися, але пр*дурки з НБУ показали, як скоротилася різниця між зарплатами в Україні і Польщі. Тобто в їх розумінні ревальвація гривні на 15% на 15% збільшила добробут українських трудящих. Якщо ревальвувати гривню до 8, то ми збільшимо рівень життя близько до Польщі", - заявив він.

Юрій Романенко, скріншот відео
Юрій Романенко, скріншот відео

Також політолог із сарказмом додав, що є прекрасний рецепт, як покращити життя українців.

"Ось він чудовий рецепт зростання. Не міняй структуру економіки, що не збільшуй ефективність праці, що не захищай власність і власника. Тупо ревальвувати і розповідай лохам казки. А потім, коли курс впаде до 35-40, будеш розповідати казки в Пуерто-Ріко про рукотворне економічне диво в Україні", - обурено написав Романенко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, Романенко спрогнозував долю Донбасу на 2020 рік

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко "розкрив очі" Зеленському та показав, на кого він перетворився.

Також Знай.ua писав, Романенко прокоментував ситуацію із "загубленим" Цемахом.