У другий тур президентської гонки проходять чинний голова держави Порошенко і новачок на політичній арені Зеленский. Українці масово обговорюють такий парадокс, як і те, наскільки впала довіра народу до Петра Олексійовича, адже він відстав від Володимира Олександровича майже наполовину. А між його результатами на минулих виборах та на цих просто неймовірна прірва. Не обійшла доля спостерігача та коментатора і директора програм внутрішньої і зовнішньої політики Українського інституту майбутнього Юрія Романенка. Він опублікував пост у соціальній мережі, в якому розкладає "по поличках" вибори в Україні.

Самый настоящий парадокс Жил Зеленский. У него все было хорошо. Он долларовый миллионер. У него развитый процветающий...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 1 april 2019

"Жив Зеленський. У нього все було добре. Він доларовий мільйонер. У нього розвинений процвітаючий бізнес, де працюють сотні людей. У нього кохана дружина і хороша сім'я. Друзі. Він у центрі маленького Всесвіту, що створив сам. Скажіть, як багато людей вийшли б з цього затишного комфортного маленького світу, який для абсолютної більшості є межею мрій? Він з нього вийшов. Вийшов, щоб дізнатися, яке він гівно. Отримати мільйони помиїв, звинувачення, стеження, керовану ненависть, загрози. Не зупинився і пішов до кінця. І без п'яти хвилин президент. Я не знаю, яким він буде президентом, але його минуле та сьогодення заслуговують на повагу." - пише журналіст.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Далі він розповів і про критиків Зеленського назвавши їх "неоформленою буржуазією", яка боїться втратити свої машини, квартири і розмірений спосіб життя. Ці люди літали бізнес-класом в Європу, вечеряли в дорогих ресторанах і шопилися в понтових бутиках, не замислюючись, яка ціна такої їхнього життя для простих українців.

"...31 березня прилетіло нагадування. І знаєте, що найсмішніше? Коли намалювалась особа з їх середовища в якості президента, така ж ліміта, як багато хто з них, що переїхали на початку нульових в Київ, то вони люто вчепилися в маніакально клептократичний режим Порошенка, який виявився необхідний тільки через банальну матеріальну причину і жаху перед змінами. А самі жебраки, включаючи маргінальних пенсіонерів раптом проголосували за Вована, хтось бажаючи змін, хтось помсти, а хтось просто показати дулю, не маючи можливості більше нічого зробити...." - пояснив Романенко природу існуючого парадоксу.

Такий спіч не міг пройти повз українців і вони на нього відреагували:
"Майже про будь-якого українського політика таке можна сказати: мільйонер, розвинений процвітаючий бізнес, улюблена дружина і хороша сім'я, друзі - і пішов у політику...", " Ця риторика була, коли вибирали Януковича. Так само всі були розчаровані, так само всі об'єдналися і навели "порядок" у країні , правда він потім війною закінчився і мільйонами зруйнованих доль", "З текстом повністю згоден, от тільки я їх классифицирую не як буржуа, а як ліберали, які як флюгер дивляться тільки у бік теплих вітрів власного добробуту".

Нагадаємо, що Смешко поплутав карти Порошенко і Тимошенко: джокер на президентських виборах.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що Порошенко в кроці від "політичної смерті".