Представники команди кандидата у президенти Володимира Зеленського, який за результатами голосування проходить до другого туру, звернулися до українців із важливою заявою.

Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці Зе!Команди.

"Володимир Зеленський об'єднує країну!✌️Чому так легко? Бо ми не ділимо людей на лівих та правих. Не ділимо людей на україномовних чи російськомовних, на тих чи інших. Ми просто всі разом: всі думаємо однією мовою — мовою рівності! І знаєте — це кайф! 21 квітня ця карта повністю стане зеленою!", - йдеться підписі до "зеленої" мапи України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що ЦВК оголосила результати першого туру виборів президента України, у якому за результатами голосів із величезним відривом переміг слуга народу. До другого туру він виходить разом із чинним президентом Петром Порошенко - 19 квітня, за дві доби до вирішального волевиявлення українців, опоненти зустрінуться на дебатах у прямому ефірі.

Нагадаємо, шоумен та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський переміг у першому турі виборів президента України.

Хоча до його звернення на Новий рік ніхто не знав точно, чи буде він подавати свою кандидату на вибори. Водночас соціологи почали включати шоумена Володимира Зеленського в закриті заміри рейтингу ще у 2017 році.

Про це в ефірі Hromadske повідомив заступник директора соціологічної групи Рейтинг Любомир Мисів.

Соціологи почали включати у рейтинги Володимира Зеленського як "людину, яка має певну довіру у суспільства". За словами Любомира Мисів, соціологи включають в рейтинги різних людей, щоб подивитися, чи є потенціал електорального зростання. Мисів сказав, що "Рейтинг" одним з перших показав відкритий рейтинг Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.

Також Знай.ua писав про те, що Центральна виборча комісія зараз веде підрахунок голосів першого туру виборів президента України.