Результати президентських виборів 2019 станом на 10:57 демонструють зростаючий відрив Володимира Зеленського від діючого гаранта Петра Порошенка. Відповідні дані опубліковані на табло Центрвиборчкому за допомогою інформаційно-аналітичної системи "Вибори".

Згідно з даними підрахунку 65,13% протоколів, Зеленський набирає 30,41% голосів, а після нього йдуть Петро Порошенко (16,29%) і Юлія Тимошенко (13,10%). Юрій Бойко набирає 11,59% голосів, Анатолій Гриценко - 7,05%.

Варто відзначити, що за результатами підрахунків, на даний момент Зеленський лідирує практично у всіх регіонах України, крім Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Луганської та Донецької областей.

ЦВК

У той же час за результатами підрахунків, в поточний момент Порошенко лідирує в трьох областях: Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській. Крім цього, за нього проголосувало більшість виборців на закордонному окрузі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після закриття дільниць всі попередні підрахунки демонстрували абсолютне лідерство Володимира Зеленського. Згідно з даними опитувань у день виборів, кандидат міцно влаштувався на першому місці з результатом близько 30% голосів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці не могли не помітити, як порівняно з минулими президентськими виборами впав рейтинг довіри до Порошенка. Юрист Михайло Шнайдер з цього приводу написав: "Таблетка для пам'яті. Президентські вибори 2014. Результат Петра Олексійовича – 54,7%. Президентські Вибори 2019. Результат Петра Олексійовича – 17% . Ось це і є реальна оцінка "Роботи" поки ще діючого гаранта, українським народом. Мінус 37% за п'ять років. Дуже показовий результат. Справжній рекорд. А точніше антирекорд. Слава Богу, українці зробили потрібні висновки. І в цей раз прийняли єдине правильне рішення.".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Гриценко розповів, за кого точно не віддасть свій голос у другому турі виборів президента нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман після голосування зізнався, за кого віддав свій голос. При цьому він перебував у відмінному настрої і був привітний з усіма.