Центральна виборча комісія зараз веде підрахунок голосів першого туру виборів президента України. Паралельно з ЦВК свій підрахунок веду команда керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського. Вони заявили про розбіжності в результатах.

Про це на брифінгу заявив координатор "Зе!команди" Олександр Корнієнко. Відповідне повідомлення з'явилося й на сторінках команди шоумена у соціальних мережах.

Представники "Зе!Команди" заявили, що помітили розбіжності в 1-2% з даними ЦВК. За Корнієнка словами, у Зеленського ведуть паралельний підрахунок протоколів у точності до десятої.

"Є регіони, де розбіжності 1-2%. Чомусь найбільша розбіжність у Вінницькій області", - сказав Корнієнко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він заявив, що у команді Зеленського будуть з’ясовувати, чому такі розбіжності виникли саме в цьому регіоні. Також Корнієнко розповів, що є різниця між даними команди Зеленського і даними сайту ЦВК на більш ніж 1% в Одеській, Хмельницькій, Дніпропетровській областях та деяких округах Київської області.

"З нашої сторони, ми готові захищати результати, в тому числі, і в судах, але будемо дивитися чи збережеться ця тенденція", - додав він.

Водночас, Олександр Корнієнко додав, що є ще багато дільниць з яких у команди Зеленського немає даних.

"В цілому, ми вважаємо, що наша система паралельного підрахунку повністю спрацювала", - заявив Корнієнко.

Зазначимо, що Володимир Зеленський має 30.41% та стабільно займає першу позицію в підрахунках.
Відсоток виборців, що віддали голос за Зеленського все ще вище, ніж у Порошенко та Тимошенко разом взятих.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський сказав, кого хотів би бачити на посаді прем'єр-міністра.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.