Сьогодні президент Володимир Зеленський підписав законопроект про затвердження угоди щодо надання Європейським інвестиційним банком кредиту на продовження третьої гілки харківського метрополітену, повідомляє офіційний сайт Верховної Ради.

Сума кредиту становить 160 мільйонів євро, усього буде 20 траншів на суму не менше 5 мільйонів кожний. На погашення кредиту передбачається 25 років з пільговим періодом у 4 роки. Першою датою погашення в угоді названо 20 квітня 2022 року, а останньою — 20.10.2042.

Метро Харкова, фото: Город Х
Метро Харкова, фото: Город Х

Погашення кредиту відбуватиметься раз на півроку без встановлення комісії за резервування платежу.

Нагадуємо, що у Харкові розгорівся скандал через будівництво нової дороги біля ринку “Барабашово”.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.