В понеділок, 23 грудня, президент Росії Володимир Путін поїде до анексованого Криму, повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу Кремля.

Як повідомляється, на півострові Путін планує взяти участь в урочистих заходах в рамках відкриття залізничного сполучення між анексованим Кримом та Росією. В тому числі — поспілкується з будівельниками, які брали участь в будівництві мосту, а також слухатиме доповідь керівників транспортної галузі.

Кримський міст, Twitter
Кримський міст, Twitter

Нагадуємо, що під час Нормандської зустрічі в Парижі президент України Володимир Зеленський в розмовах з президентом Росії Володимиром Путіним не піднімав питання щодо анексованого Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".