У четвер, 19 грудня, президент РФ Володимир Путін дав традиційну пресконференцію, яка тривала близько п'яти годин. Глава Росії заявив, що все Причорномор'я і східна частина України є "споконвічно російськими територіями".

Користувачі мережі відреагували на такі слова Путіна з гумором. Народний депутат Ірина Фріз опублікувала фотожабу, де показала справжній хід історії, повідомляє POLITEKA.

"Сьогодні "собєратєль зємєль руських" в чергове свій "оскал" вирішив показати, заявивши, що він із землями України розбиратись буде. Хочу нагадати агресору, що коли Московія ще гнилим болотом була, Київська Русь вже відомою могутньою державою поставала та родинні стосунки з усією Європою будувала", - йдеться у підписі до світлини.

"До речі, на карті Пітера Шенка 1700 року, час коли Московія почала свою експансію щодо сусідів, в її складі була частинка, що мала назву Окраїна (Ograina), а от Україна (UKRANIA) була незалежною державою!", - додала депутат.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Путін на великій прес-конференції, фото з вільних джерел
Путін на великій прес-конференції, фото з вільних джерел

Зазначимо, що Путін дав велику пресконференцію за підсумками року, яка стала вже 15-ю за рахунком за час його перебування при владі. Вперше в такому форматі лідер країни-агресора спілкувався з пресою у 2001 році, а не організовував пресконференцію у 2005-му і з 2009 до 2011 року.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, страх Путіна перед НАТО висміяли в карикатурі.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".