Як відомо, 19 грудня у Росії відбулася прес-конференція Путіна, яка тривала близько п'яти годин. Відтак, на ній глава РФ відповідав на різноманітній запитання, які стосувалися також й України. Не обійшлось, звісно, і без курйозних ситуацій.

Так, під час конференції у Путіна запитали, як він відноситься до того, що, ймовірно, потрібно було здати Ленінград німцям, аби уникнути мільйонних жертв.

Путін показує фак

У свою чергу, лідер Росії відреагував на це досить емоційно:

"Коли я чую подібні міркування про те, що ось, мовляв, треба було здати Ленінград ... Ви придурки ?! Вас би нікого не було зараз, хто так міркує. Ось про що мова треба вести".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Водночас Путін активно жестикулював та в один момент він показав нецензурний жест – середній палець. Якщо, детально розібрати цей момент, то можна замітити, що фак він показує саме тоді, коли каже: "ви придурки?".

Нагадаємо, у Путіна відкрито лякають світ ядерною війною.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський засвітився на першій смузі російської газети.

Також Знай. ua писав, що страх Путіна перед НАТО висміяли в карикатурі.