Відомий український політичний оглядач Михайло Подоляк показав цілий каскад... наївних "операцій прикриття". Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот, Facebook

"Робиш щось "круте"? Ну як тобі самому здається? А воно вийшло якось накосячено, "по-дебільному". А тебе турбує рейтинг. Ну той, який "про довіру". І тоді ти намагаєшся перебити перший косяк більш гучним. Перемкнути увагу натовпу. І ось ми вже маємо цілий каскад... наївних "операцій прикриття". Операція прикриття, щоб прикрити провальну операцію прикриття, яка в свою чергу повинна була прикрити ще одну провальну операцію прикриття. І так по нескінченному колу", - зазначає Подоляк.

За словами політичного оглядача, в Україні відбувається суцільний хаотичний рух. Коли зовсім немає логістичної та причинно-наслідкового продуманості.

"Спочатку з помпою затримують нібито "вбивць" Шеремета. Величезний брифінг. Серйозні обличчя серйозних людей. Хороша розповідь про трирічне розслідування. Все зроблено для того, щоб зібрати багато популістських балів. Та pr-перемога несподівано перетворилася в репутаційну поразку", - зазначає аналітик.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Верховна Рада, фото: 5 канал
Верховна Рада, фото: 5 канал

За словами Подоляка, після цього хлопці заходять на дводенні парламентські і навколопарламентські супербої з приводу земельної реформи. У результаті її відкладають на наступний рік (читай - ніколи, бо рейтинг йде вниз, а коаліція розвалюється).

"Обшуки в П'ятому елементі, офісі ЄС на Лаврській - коротше, шукають флешку у Порошенка (ну він же настільки тупий, щоб зберігати досі в офісах які-небудь самокомпромати). Але це взагалі нікого вже не чіпляє... Куди далі бігти? Про! У нас на порядку голосування за легалізацію грального бізнесу. Зараз все буде "ок". І? Теж програємо в одну хвіртку. І щоб хоч якось компенсувати черговий эпикфэйл починаємо масштабну кампанію... по закриттю закритого нелегального грального бізнесу. Заяви найкрутішого Кабміну - "негайно закрити всі!" Заява президента - "хочете по поганого?" І яскрава взаимооскорбительная робота... Авакова і Баканова..", - додає Подоляк.

Ситуація, яка сьогодні склалась в Україні, викликає у блогера більше запитань, аніж відповідей. Адже жодних конкретних результатів немає, лише політичні ігри.

Нагадаємо, що партії Порошенка, Тимошенко і Вакарчука зробили спільну заяву про "нормандської зустрічі".

Як повідомляв портал Знай.ua, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що акція "Варта на Банковій" на майдані Незалежності в Києві 8 і 9 грудня може перешкодити Володимиру Зеленському готуватися до нормандської зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі обговорювали неналежний вигляд штанів Петра Порошенка та інші забавні випадки, коли колишній президент з'являвся на фото в невдалих ракурсах.