У вівторок, 24 грудня, президент України Володимир Зеленський звільнив глав обласних державних адміністрацій у Закарпатській та Львівській областях Мальського і Бондаренко, яких призначив на ці посади півроку тому.

Про це президент сказав під час засідання Ради розвитку громад і територій, яку транслював прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Так, глава держави звільнив з посади голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського та Ігоря Бондаренка — в Закарпатській області.

Зеленський, фото - Сегодня
Зеленський, фото - Сегодня

"Не тому, що вони якісь люди не досвідчені або не чисті на руку, як кажуть, а тому, що в цих двох областях ми не побачили жодного результату", - пояснив своє рішення Зеленський, подякувавши їм за роботу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто уточнити, що Мальський та Бондаренко очолювали ОДА з 5 липня 2019 року. На посадах пробули всього півроку.

Нагадаємо, народний депутат Антон Поляків порвав з "Слугою народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Гончарук простягає Глущенка в керівники Держпотребслужби.

Також портал Знай.uа писав, що відомо про нового голову Інституту національної пам'яті.