Президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив скандальну заяву на тему російсько-української війни. За його словами, Україна сама дала привід, щоб Росія напала. Про це повідомляє "Ехо Москви". За словами бацьки, Україна підставилася тим, що нібито "почала душити росіян по всій країні".

Україна в якійсь мірі підставилася. Росіян почали душити, мова там і інше – ну, питань, яких не повинно бути в Україні", - сказав Лукашенко і тут же зазначив, що не дорікає Україну, і не виправдовує Росію. Але, на його думку, "Україна хоч і маленький, але дала привід для цього зіткнення". Також Олександр Лукашенко розповів, що в Україні йому не змогли відповісти, як відстоювали Крим, коли його окупувала Росія в 2014 році. "Я їх запитую, ви мені скажіть, як ви захищали Крим? Як ви його захищали? Скільки там українців загинуло за цю святу українську, як вони кажуть, землю?", - резюмував Лукашенко.

Олександр Лукашенко, Вікіпедія
Олександр Лукашенко, Вікіпедія

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що знає, хто підірвав Чорнобильську АЕС.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лукашенко відмовився від допомоги Путіна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Путін і Лукашенко отримали знак згори.