Донька президента США Дональда Трампа Іванка показала у мережі, як відзначила Різдво. Вона разом з чоловіком Джаредом Кушнером відправилася до Парижа.

Відповідні фото Іванка Трамп опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Бажаючи всім миру, радості, щастя та любові у цей святковий період! Веселого Різдва та щасливої Хануки!" - написала до фото донька президента США.

На Іванці звичайний повсякденний одяг: теплий бордовий светр зі світлими рукавами, чорний вузькі джинси, такого ж кольору туфлі на невисокому каблуці й елегантний капелюх з широкими полями. Джаред так само вважав за краще вдягнути джинси, доповнивши їх сорочкою, кросівками та кепкою. Пара відвідала різні визначні місця столиці Франції.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.