У Росії на курорті Шерегеше сноубордист вступив у сутичку з глухарем. Так, він хотів під час спуску з гори закидати пташку снігом, однак та відповіла йому й полізла захищатися.

Курйозне відео у середу, 25 грудня, в Instagram опублікував користувач з ніком popeliukh.

"Катаючись в лісі, ми побачили глухаря на узліссі, спантеличений від такої зустрічі, я скористався нагодою і вирішив по-компанійськи спрейнуть пташку сніжком. У підсумку Глухар офігів від такої зухвалості і накидав мені трьошечку в корпус", - йдеться у дописі користувача мережі.

На відео видно, як глухар нападає на сноубордиста, а той безуспішно намагається захиститися дошкою до сноуборду.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Звіт по збитках — розбитий кант і забій різних кінцівок через камінь.
Моментальна карма — це не жарти, тому іноді краще поворушити бошкой перш, ніж щось робити.
І до речі на наступний підйом глухар стояв знову абсолютно в тому ж місці, контролюючи район і чекаючи на нову жертву", - резюмував чоловік.

Нагадаємо, вейпи прирівняють до звичайних цигарок: що варто знати любителям "подиміти" про ідею Кабміну.

Як повідомляв портал Знай.uа, пухнастий "працівник" ПриватБанку насмішив українців дивною позою: "Оператор зайнятий".

Також портал Знай.uа писав, що до України стрімко мчить сніговий монстр, масштаби стихії приголомшують: які регіони під ударом.