Відомий український гуморист Сергій Притула напередодні Нового року звернувся за допомогою до президента України Володимира Зеленського. Відтак, він попросив "вирішити" конфлікт між скандальним бізнесменом Корбаном та молодиком, який потерпає від рук "ділка". Відповідний допис заявився на Facebook-сторінці актора.

Сергій Притула
Сергій Притула

"Станом на момент нашої зустрічі Роман вже майже 2 місяці не живе вдома, переховується від переслідувань і цілодобово перебуває під охороною небайдужих громадян, які забезпечують його фізичну безпеку", - написав Притула.

За його словами, сталося це через незаконну забудову у столиці.

"В один чудовий день Корбан вирішив додати киянам клопоту у вигляді незаконної забудови у Протасовому Яру. Те, що кияни звикли там проводити своє дозвілля і те, що КМДА не давала на це дозволу – це, звісно ж, для ділка його калібру – дрібниця… Коли розбиті голови, щелепи та струси мозку стали для противників забудови буденним явище, на допомогу Роману, якого місцеві обрали координатором протестної ініціативи, підтягнулись хлопці, для яких, після російських танків, тітушки не видавались чимось вельми страшним", - додав актор.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Скріншот допису

Щоправда, як заявив гуморист, цим все не закінчилося: спочатку останній намагався підкупити 22-річного молодика, заплативши 50 тисяч доларів, але не вдало. Пізніше, розпочалися "м’які погрози", які переросли у цілодобове стеження, машиною з "мордоворотами" під його будинком та будинком брата. Відтак, Притула звернувся до Зеленського, аби той розв'язувати цю проблему:

"Знаю тільки те, що в силах Володимира Олександровича припинити цькування Романа Ратушного. Простою підтримкою у публічній площині. Геополітика – це важливо. Але життя одного конкретно взятого українця – не менш! І коли президент публічно підтримає Романа – це буде його гарантією безпеки. Я знаю, що Володимир Зеленський прочитає це повідомлення. Я дуже прошу його втрутитись у ситуацію і зробити все, щоб Роман зустрів Новий Рік не переховуючись по людях, а вдома з мамою".

Володимир Зеленський, фото: REUTERS
Володимир Зеленський, фото: REUTERS

Нагадаємо, що Притула зізнався, як зірки ставляться до корпоративів на Новий рік: "Якщо тебе замовили..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула потужно відповів Молочному за "фашистів у Києві": "Заплакав і зламав милицю..."

Також Знай. ua писав, що Притула поскандалив з дружиною Лещенко Топольське, вся справа - в Євробаченні.