45,9% українців назвали політиком 2019 року президента України Володимира Зеленського. Результати опитування оприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова.

Так, майже половина респондентів вважають Зеленського політиком року, 7,5% назвали таким політиком експрезидента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На третьому місці опинилася глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко (3,3%), одразу за нею спікер парламенту Дмитро Разумков (2,8%), лідер фракції ОПЖЗ Юрій Бойко (2,7%), нардеп Віктор Медведчук (1,9%), нардеп від партії "Голос" Святослав Вакарчук (1,4%), а також колишній депутат Олег Ляшко (1,1%).

Дослідження "Підсумки-2019: громадська думка" проводилися з 13 по 18 грудня по всій Україні, крім Криму та окупованих Донецької та Луганської областей серед 2017 респондентів віком від 18 років. Похибка вибірки не може перевищувати 2,3%.

Нагадаємо, рівень довіри до Зеленського продовжує зростати. Так, президента схвалюють 62% українців.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, половина населення України вважає, що економіка важливіша демократичної системи управління в країні.

Також портал Знай.ua писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.