Співробітник ЗМІ Руслан Горовий обурився через плани включити організаторів теракту в Харкові в лютому 2015 року в списки на обмін полоненими. Також журналіст нагадав, що через це тоді загинув юний патріот Даня Дідік. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Бунт проти обміну вбивць Дані Дідіка

Так, Горовий написав різке пост-звернення, в якому засудив спроби звільнити вбивць від справедливого покарання.

"Кожен день в полоні це страшне випробування. В цьому немає сумніву. Так само страшно знати, шо ти вмираєш і наступного дня вже не побачиш. Кожне життя унікальне. За кожне треба боротися, захищати. Життя Дані Дідіка було вкрай коротким. Страшно коротким. Та все воно було просякнуте Україною", – заявив співробітник ЗМІ.

Також Горовий зазначив, яким героєм був Даня і заявив, що Україна, яку він так любив, вбила його ще кілька разів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Він ходив на проукраїнські мітинги в часи, коли велика частина харківців, що тепер розказують про патріотизм, сиділа як миші по хатах. Він хотів жити у незалежній державі, а не в колонії. В державі з власним прапором, Гімном, і власними, а не нав’язаними окупантами героями. За це його і вбили. А після смерті, країна, яку він обожнював, вбила його ще кілька разів", – стверджує журналіст.

Бунт проти обміну вбивць Дані Дідіка

Він нагадав про скандал з відмовою місцевої влади та педагогічного колективу під керівництвом проросійської директриси присвоїти школі Харкова №11 ім'я Данила Дідика. Другим же недопустимим доказом несправедливості Горовий назвав можливість додати терористів в обмінні списки.

"Його вбивць беззубе "врємєнноє правітєльство" віддає ворогу залишаючи без покарання. Роки боротьби, купа засідань на які забило суспільство і ходив лише Данін тато і родичі інших загиблих, купа образ з боку затриманих і зневаги до країни. І все це, а головне відібрані життя, пробачаються виродкам і їх відправляють під бій курантів їсти олів’є в московію", – написав журналіст.

До того ж, він заявив, що вважає цей обмін виключно спробою влади заробити собі бали до рейтингу.

"Це перший у моєму житті новий рік, який я буду зустрічати з почуттям страшного сорому за мою країну. І дуже добре розумію тих, хто відчував подібне сто років тому", – додав Горовий.

Кожен день в полоні це страшне випробування. В цьому немає сумніву. Так само страшно знати, шо ти вмираєш і наступного...

Geplaatst door Ruslan Gorovyi op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, що у Харкові затримали слідчого обласного ГУ Національної поліції, який шпигував на користь російських спецслужб.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Подоляк оцінив минулий рік в Україні та діяльність Володимира Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, що між Україною і Росією має відбутися обмін полоненими, про який домовилися лідери "нормандської четвірки" на саміті в Парижі.