Цими днями лідер України Володимир Зеленський знову подав до Верховної Ради законопроект стосовно децентралізації, який передбачає внесення змін до Конституції країни. Щоправда, цього разу президент допрацював закон. Відповідний текст документу опублікували на сайті парламенту.

Зауважимо, що це вже не вперше Зеленський подає закон стосовно децентралізації. Однак, раніше він був відкликаний. Відтак, у новому законопроекті з'явилася згадка про Севастополь, розташований в анексованому Криму. Також, окремо виділено, що частиною адміністративно-територіального устрою України є місто Київ.

Володимир Зеленський, фото: REUTERS
Володимир Зеленський, фото: REUTERS

Відзначимо також, що гучні пункти – про поділ областей України на райони й особливий статус окупованого Донбасу – в доопрацьованому документі не з'явилися.

Нагадаємо, після гучного корпоративу офіс Зеленського пробило на рухи: "Вирішили поправити здоров'я", фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа "Хворий член потрібно відсікати": Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Знай.uа писав, Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара: "Не надати знижки, а реально зменшити ціну".